arrangementer

Dansk Teater planlægger løbende faglige debatter, kurser og efteruddannelsesaktiviteter. Se under det enkelte arrangement, om det er åbent for alle eller er målrettet vores medlemmer.

Kursus: Skuespilleroverenskomst, dato: TBA

Så snart forhandlingerne om den nye skuespilleroverenskomst er afsluttet, vil vi arrangere informationsmøder i både Øst- og Vestdanmark, hvor resultatet vil gennemgås.
⟩ Læs mere

Nye ledernetværk i Dansk Teater

Dansk Teater etablerer nye netværk for ledere med det formål at udvikle og dele viden og kompetencer og opbygge et endnu tættere fællesskab blandt vores medlemmer.
⟩ Læs mere

Møde v. Hartmanns: Grænseoverskridende adfærd, 8. december

Inviter dine medarbejdere til go’morgenmøde med fagligt indhold leveret af Hartmann’s. I får 45 minutters gratis oplæg med inspiration og viden om arbejdsmiljø og trivsel.
⟩ Læs mere

Webinar: Ferieloven, 9. december

Webinaret omhandler ferielovens generelle regler. Oplægget vil indeholde en gennemgang af ferielovens mest essentielle regler samt cases og regneeksempler.
⟩ Læs mere

Webinar: Barsel, 6. januar 2022

Webinaret omhandler barselsloven og funktionærlovens regler om barsel. Oplægget vil indeholde en gennemgang af de mest essentielle regler i barselsloven hhv. funktionærloven.
⟩ Læs mere

Kursus: Ansættelsesretten A-Z, 13. og 14. januar 2022

Dette kursus er en generel gennemgang af, hvad teatrene bør være opmærksomme på ansættelsesretligt.
⟩ Læs mere

Webinar: Sygdom, 27. januar 2022

Webinaret vil vedrøre, hvordan teatrene som arbejdsgivere skal agere, hvis medarbejdere sygemelder sig. Under webinaret vil vi gennemgå de almindelige regler for sygedagpenge samt funktionærregler vedrørende sygdom.
⟩ Læs mere

Møde v. Hartmanns: Arbejdsglæde og Relationer, 9. februar 2022

Inviter dine medarbejdere til go’morgenmøde med fagligt indhold leveret af Hartmann’s. I får 45 minutters gratis oplæg med inspiration til, hvordan vi går fra belastning til begejstring
⟩ Læs mere

Kursus: Opsigelse og den svære samtale, 10. februar 2022

Dette kursus vil tage udgangspunkt i, hvordan teatrene som arbejdsgivere skal håndtere det, når teatret ønsker at opsige en medarbejder. Kurset vil indledes med en kort gennemgang af, hvilke regler der gør sig gældende for funktionærer og ikke-funktionærer.
⟩ Læs mere

Teaterchefer i krydsild – Vestdanmark, forår 2022

Et kursus for teaterledere i at træde op og frem i medier, debatter, netværk og blandt vigtige stakeholdere.
⟩ Læs mere

Facebook- og Insta-annoncering: Skab målbare resultater, 1. marts

Bliv klogere på hele annoncemodulet og den nye virkelighed efter iOS 14-opdateringen, og kom hjem med effektive værktøjer og en konkret plan for, hvordan du sætter i gang.
⟩ Læs mere

Webinar: Selvstændige/lønmodtagere, 15. marts 2022

Webinaret omhandler de problemstillinger, teatrene kan møde i forbindelse med aftaleindgåelse om engagement. Flere og flere teatre oplever, at kunstnerisk personale ønsker at indgå aftale som selvstændige erhvervsdrivende i stedet for som lønmodtagere.
⟩ Læs mere

Møde v. Hartmanns: Fremtidens Arbejdsmiljø, 11. maj 2022

Inviter dine medarbejdere til go’morgenmøde med fagligt indhold leveret af Hartmann’s. I får 45 minutters gratis oplæg om fremtidens arbejdspladser.
⟩ Læs mere
Dansk Teater

Kursus: Arbejdsmiljø (arbejdsgivers forpligtelser), 6. september 2022

Dette kursus vil omhandle, hvilke arbejdsmiljøretlige forpligtelser teatrene har som arbejdsgivere. Kurset vil både omhandle de juridiske forpligtelser, men også hvordan lederne håndterer dette i praksis.
⟩ Læs mere

Tidligere arrangementer

blog-blogging-blur-267389-1

Læg en SoMe-strategi, 4. november

Kurset klæder dig på til at finde de gode historier, selv sætte dagsorden i medierne og skabe synlige resultater - og dermed tiltrække flere gæster og/eller sælge flere billetter via medieomtale.
⟩ Læs mere
luna-seconda-sydhavn-teater-foto-soeren-meisner-s-6503

Fremtiden for digital scenekunst, 6. september

Dansk Teater og Det Københavnske Teatersamarbejde inviterer teatrenes ledelser og nøglemedarbejdere til konference om digital scenekunst.
⟩ Læs mere
broadcast-broadcasting-camcorder-66134-1

Bliv synlig i medierne, 12. oktober

Kurset klæder dig på til at finde de gode historier, selv sætte dagsorden i medierne og skabe synlige resultater - og dermed tiltrække flere gæster og/eller sælge flere billetter via medieomtale.
⟩ Læs mere
office-1209640_1920

NYTÅRSKUR(SUS) – SPØRG EN REVISOR OM HJÆLPEPAKKER 4. januar 2021

Få en hurtig indflyvning i hjælpepakkerne med god tid til at stille spørgsmål til revisoren.
⟩ Læs mere
dsc_0399-1

Forandringsledelse og håndtering af kriser på arbejdspladsen, 2. december 2020

Hvad gør du for at håndtere den uforudsigelighed og forandring, du og dine medarbejdere dagligt står overfor i en tid med corona?
⟩ Læs mere
broadcast-broadcasting-camcorder-66134-1

Teaterchefer i krydsilden, tredje kursusdag 10. juni 2021

Et medietræningskursus for teaterledere i at træde op og frem i medier, netværk og blandt vigtige stakeholdere.
⟩ Læs mere
X