Medlemsfremgang i Dansk Teater

 In Nyheder

Det er med stor glæde, at Dansk Teater kan byde velkommen til tre nye medlemmer: Egnsteatret Bellevue Teatret, Off Off/Produktion v/ Ina-Miriam Rosenbaum samt Louise Schouw Teater.

Direktør for Bellevue Teatret, Pia Jette Hansen, udtaler om indmeldelsen:

”Corona-tiden har været medvirkende til, at vi efter et par tiltag de seneste år på Bellevue Teatret – besluttede os – for alvor. Vi skal stå sammen – inspirere hinanden – hjælpe hinanden. MAX! Det er vigtigere nu end nogensinde. Vi må sande, at vi samlet set som kulturlandskab får en mega-udfordrende periode de kommende to-tre år. Derfor vil vi gerne være en del af holdet, som kæmper for, at vi sammen skaber nye muligheder. Dansk Teaters nye direktør, Peter Mark Lundberg, og hans samlende profil under coronaen, er det, der har gjort det endelige udslag for os!”

Læs mere om Bellevue Teatret her.

Producent og leder af Off Off/Produktion, Ina-Miriam Rosenbaum, glæder sig over at være medlem af en samlende brancheorganisation:

”Som projektteaterproducent og leder er man frit svævende i scenekunstlandskabet. Man læner sig op ad gældende aftaler, hvor og når det kan lade sig gøre. For mig er det vigtigt at have en samlet indgang til relevante informationer og at få en stemme og kunne beskrive de udfordringer projektteatret har i vores gældende systemer. Min næste produktion i Projekt Glemmebogen om Danmarks og Anders Foghs rolle i IRAK-krigen er af en art, hvor jeg synes, det er godt at være medlem af Dansk Teater.
Kunsten har en rolle at spille i forståelsen af vores demokratiske spilleregler. Det er denne rolle, jeg tester og undersøger. Jeg er ikke bare mig – jeg er et associeret medlem af Dansk Teater.”

Læs mere om Off Off/Produktion her.

Teaterchef Louise Schouw glæder sig til at blive en del af fællesskabet:

”Jeg har meldt mig ind for at være en del af et samlet fællesskab. Jeg har altid følt mig lidt alene med så mange forestillinger uden driftsstøtte, og det har været rigtig svært at stå alene, så jeg er glad for at være en del af et fællesskab. Jeg har meget lyst til at være en del af fællesskabet i Dansk Teater, både pga. corona, men også for det sociale.”

Læs mere om Louise Schouw Teater her.

Foto: Bellevue Teatret
X