Nye ledernetværk i Dansk Teater

 In Arrangementer
broadcast-broadcasting-camcorder-66134-1

NETVÆRK

Dansk Teater etablerer nye netværk for ledere med det formål at udvikle og dele viden og kompetencer og opbygge et endnu tættere fællesskab blandt vores medlemmer, hvor der er tid til diskussioner og samtaler i et fortroligt rum. I netværket debatteres emner og temaer, der optager medlemmerne i netværket, og samtidig vil der være eksterne oplægsholdere til inspiration.

Netværk for nye teaterchefer

Dette netværk er til dig, der er ny i chefstolen og som gerne vil dele erfaringer og viden med andre ligesindede, samt få inputs fra garvede ledere i branchen.


Netværk for teaterledere på store teatre

Er du leder på et større teater, og vil du gerne sparre og videndele med kollegaer på de andre store scener, så vil vi med dette netværk facilitere møder på tværs af landet.

Netværk for ledere og administratorer af projektteatre

Dette netværk er for ledere og administratorer der producerer scenekunst for børn og unge. Erfaringsudveksling, videndeling og ledersparring på dette felt. Her vil idéudvikling og problemknusning ift. drift, turné og produktion være nogle af temaerne.

Kollegasparring – Netværk for ledere og administratorer

Dette netværk er kollegasparring med fokus på administration af fx små storbyteatre og egnsteatre. Formålet er at videndele og erfaringsudveksle omkring ledelsesmæssige, økonomiske og administrative problemstillinger.


Netværk for ledere uden lederteam

Er du alene om ledelsen på dit teater og har du brug for at dele dine dilemmaer og problematikker med andre ”solo-ledere”, så er dette netværk til for netop det. Her vil være fokus på blæksprutte-rollen og håndteringen af denne.


Netværk for teatre med vækstambitioner

Vokser dit teater – eller vil du gerne have, at det skal vokse? Så del dine ønsker, muligheder, udfordringer og drømme med andre teaterledere i dette netværk, der har de samme ambitioner.


Netværk for produktionsledere/scenemestre

Dette netværk er for produktionsledere og scenemestre eller tilsvarende funktioner, der ønsker at undersøge, kvalificere og udvikle ledelsesbegrebet på dette område.

 

Praktisk information og tilmelding

Mødegange: Netværkene mødes som udgangspunkt 4 gange årligt. Første gang er fysisk, derefter 2 onlinemøder og til sidst et afsluttende internat. Første møde finder sted januar 2022.

Tilmelding: Send en mail til Mette Hedegaard på mh@danskteater.org

Pris: 4.000kr ex moms (prisen dækker forplejning, internat og program)

Der skal være min. 8 personer tilmeldt, før et netværk oprettes. Der kan være max. 16 deltagere i et netværk.

X