Praktikant søges til Dansk Teater – forår 2023

Er du Dansk Teaters nye praktikant til kommunikation, markedsføring og events? 

Hos Dansk Teater søger vi en engageret, nysgerrig og initiativrig studerende til forårssemestret 2023. Interesserer du dig bare den mindste smule for kultur og scenekunst, og ønsker du en udfordrende og lærerig praktik - så læs med her!

Som praktikant hos Dansk Teater vil du komme til at arbejde med politisk interessevaretagelse, kommunikation, sociale medier, medlemskommunikation og arrangementer for det levende kulturlivs største branche- og arbejdsgiverorganisation.
 

I tæt samarbejde med vores projektleder, direktør og medlemmer i hele landet, vil du bidrage til organisationens arbejde med at skabe gode vilkår for scenekunsten og hjælpe til at give branchen en tydelig stemme i den kulturpolitiske debat.

Hvad kan vi tilbyde dig
Afhængigt af kompetencer og ønsker vil du bidrage til;

  • Medlemskommunikation ved diverse arrangementer og i forskellige netværk
  • Afholdelse af møder, seminarer, arrangementer - fx Årets Reumert og Folkemødet
  • Kulturpolitiske drøftelser
  • Kommunikation gennem sociale medier, hjemmeside, mv.
  • Små som store ad hoc-opgaver i dagligdagen på sekretariatet

Som praktikant hos Dansk Teater vil du få et grundigt indblik i en mindre arbejdsgiver- og brancheorganisation, der har store armbevægelser og en bred og forskelligartet medlemsskare. Du bliver del af en dynamisk, engageret og sjov arbejdsplads i centrum af København med stor mulighed for faglig udvikling og en bred vifte af opgaver.

Vi forventer at du;

  • Er studerende på en længere videregående uddannelse
  • Har interesse for kultur og eventuelt scenekunst
  • Kan gå selvstændigt til komplekse dagsordener og opgaver
  • Er nysgerrig og trives i mangfoldige miljøer, hvor tingene går stærkt, men hvor der også er brug for grundighed og fordybelse
  • Er god til at samarbejde med mange forskellige mennesker

Periode
Praktikken skal ligge i forårssemestret fra januar 2023 til juni 2023 og perioden fastlægges nærmere efter aftale. Vi er en lille organisation med højt til loftet - derfor er vi fleksible i forhold til studie og evt. studiejob, når det gælder arbejdstid. Praktikken er ulønnet og kan tilpasses dit uddannelsesforløb

Ansøgningsfrist og spørgsmål

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Mette Hedegaard, projektleder og sekretariatskoordinator på mh@danskteater.org eller tlf. 31336225. 

Ansøgning og CV sendes senest 25. november til mh@danskteater.org, og samtaler forventes afholdt kort derefter.
 

Om Dansk Teater
Dansk Teater er branche- og arbejdsgiverorganisation for professionelt producerende teatre og scenekunstkompagnier i hele Danmark. Dansk Teaters medlemsskare spænder over projektteatre, egnsteatre, små storbyteatre, landsdelsscenerne, teatrene i Det Københavnske Teatersamarbejde, Den Jyske Opera og Det Kongelige Teater.