Psykisk arbejdsmiljø – hvordan?

 In Tidligere arrangementer
design-desk-display-313690-1024x768

28. maj 2019 kl. 10.30-12.00 på Teater GROB.

#MeToo kampagnen rejste en global debat om det psykosociale arbejdsmiljø på film- og teaterområdet. Men hvad er status, hvor er udfordringerne, og hvordan kan vi ledelsesmæssigt arbejde videre med at sikre et godt arbejdsmiljø på landets teatre?

Det er nogle af de spørgsmål, der vil blive sat fokus på, når Dansk Teater og Dansk Skuespillerforbund inviterer teatrenes ledere, arbejdsmiljørepræsentanter og repræsentanter for lønmodtagerorganisationer til rundbordsdebat under CPH:STAGE.

Et godt psykisk arbejdsmiljø er afgørende for at sikre trivslen på vores teatre, og derfor skal vi fortsat arbejde på at holde fokus og udvikle tiltag, der kan være med til at fremme et godt arbejdsmiljø. Men hvad kendetegner et godt arbejdsmiljø, og hvad kan vi lære af hinanden og ikke mindst af de indsatser vores nordiske naboer har igangsat?

Det vil du kunne komme med input til og høre mere om i en rundbordssnak med fokus på det psykosociale arbejdsmiljø i teaterbranchen.

Oplægsholdere:
Allan Aagaard, direktør på Aarhus Teater, Brian Kousgaard Kristensen, tekniker, produktionsleder og arbejdsmiljørepræsentant på Det Lille Teater samt næstformand i Dansk Skuespillerforbund, Johanne Nørregaard . 

Tid og sted:
28. maj 2019 kl. 10.30-12.00 på Teater GROB, Nørrebrogade 37, 2200 København N. 

Tilmelding: post@danskteater.org senest den torsdag den 16. maj

X